Advertisement

Εφκα Αναδρομικα Κληρονομων Αιτηση : Aithsh Klhronomwn Gia Anadromika 8anonta Efka Filo8eh Makridakh Forotexnikos Ert Prwth Eidhsh Youtube - Αύριο δευτέρα 17 μάϊου θα καταβληθούν 9 εκατ.

Εφκα Αναδρομικα Κληρονομων Αιτηση : Aithsh Klhronomwn Gia Anadromika 8anonta Efka Filo8eh Makridakh Forotexnikos Ert Prwth Eidhsh Youtube - Αύριο δευτέρα 17 μάϊου θα καταβληθούν 9 εκατ.. Στην ηλεκτρονική αίτηση στον εφκα δεν υπάρχει πουθενά η δυνατότητα για διεκδίκηση αναδρομικών και δώρων. Δείτε τα αναδρομικά που δικαιούστε με ένα κλικ. Διαβάστε τον οδηγό ερωτήσεων και απαντήσεων για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να πάρουν ζεστά χρήμα από αναδρομικά μειώσεων, που κρίθηκαν τελεσίδικα. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλατφόρμα θα ανοίξει σε περίπου 20 ημέρες. Στο πρώτο στάδιο οι δικαιούχοι κληρονόμοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση με όλα τα αναγκαία στοιχεία μέχρι την δευτέρα 21/12/2020 (παράταση).

Την δευτέρα 8/2 έγινε τη μορφή φορολογικής δήλωσης θα έχει η αίτηση για σύνταξη, όπως προανήγγειλε ο υπουργός εργασίας, κωστής χατζηδάκης. Εφόσον διαθέτουν τα ζητούμενα πιστοποιητικά τα επισυνάπτουν ταυτόχρονα στην αίτησή τους. Οι απόστρατοι που δεν πήραν ούτε ένα ευρώ αναδρομικά ή πήραν ελάχιστα θα πρέπει να κάνουν αίτηση στην διεύθυνση στρατιωτικών συντάξεων του γενικού λογιστηρίου που υπάγεται πλέον στον εφκα. Αναδρομικά από τις αντισυνταγματικές περικοπές του 2012 σε πάνω από 170.000 συντάξεις χηρείας, θα μοιραστούν τον δεκέμβριο οι κληρονόμοι τους. Αναρτήθηκαν τα ενιαία ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής.

Anadromika Klhronomwn Anoi3e H Platforma Osa Prepei Na 3erete Dete Eidhseis Patra Dytikh Ellada
Anadromika Klhronomwn Anoi3e H Platforma Osa Prepei Na 3erete Dete Eidhseis Patra Dytikh Ellada from dete.gr
Αφού γίνει και αυτή η επιλογή οι συνταξιούχοι μεταφέρονται σε εφαρμογή του. Οι απόστρατοι που δεν πήραν ούτε ένα ευρώ αναδρομικά ή πήραν ελάχιστα θα πρέπει να κάνουν αίτηση στην διεύθυνση στρατιωτικών συντάξεων του γενικού λογιστηρίου που υπάγεται πλέον στον εφκα. Η αίτηση θα συνοδεύεται από ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωση, προκειμένου ο καθένας να παίρνει την ευθύνη όσων δηλώνει. Στην ηλεκτρονική αίτηση στον εφκα δεν υπάρχει πουθενά η δυνατότητα για διεκδίκηση αναδρομικών και δώρων. Ευρώ σε 18.020 δικαιούχους που αφορούν σε αναδρομικά κληρονόμων θανόντων συνταξιούχων από. Εφόσον διαθέτουν τα ζητούμενα πιστοποιητικά τα επισυνάπτουν ταυτόχρονα στην αίτησή τους. Πώς θα γίνονται οι αιτήσεις ηλεκτρονικά, ενώ επισήμανε πως αιτήσεις μπορούν να γίνουν από όλους τους συνταξιούχους για τη διεκδίκηση αναδρομικά των δώρων που έχουν περικοπεί. Την δευτέρα 8/2 έγινε τη μορφή φορολογικής δήλωσης θα έχει η αίτηση για σύνταξη, όπως προανήγγειλε ο υπουργός εργασίας, κωστής χατζηδάκης.

Από την τρίτη οι πληρωμές για προσωρινές συντάξεις.

Ηλεκτρονική αίτηση συνταξιούχων στον εφκα για τις μειώσεις στην κύρια και επικουρική σύνταξη. Παράλληλα θα διεξάγεται και δειγματοληπτικός έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες εκκαθάρισης και. Οι απόστρατοι που δεν πήραν ούτε ένα ευρώ αναδρομικά ή πήραν ελάχιστα θα πρέπει να κάνουν αίτηση στην διεύθυνση στρατιωτικών συντάξεων του γενικού λογιστηρίου που υπάγεται πλέον στον εφκα. Ηλεκτρονικά η αίτηση και τα δικαιολογητικά σε λειτουργία η εφαρμογή ηλεκτρονικών αιτήσεων. Την δευτέρα 8/2 έγινε τη μορφή φορολογικής δήλωσης θα έχει η αίτηση για σύνταξη, όπως προανήγγειλε ο υπουργός εργασίας, κωστής χατζηδάκης. Αναδρομικά από τις αντισυνταγματικές περικοπές του 2012 σε πάνω από 170.000 συντάξεις χηρείας, θα μοιραστούν τον δεκέμβριο οι κληρονόμοι τους. Τι καταβάλλεται από εφκα και οαεδ έως τις 12 μαρτίου. Από την τρίτη οι πληρωμές για προσωρινές συντάξεις. Οι αιτήσεις για τα αναδρομικά των κληρονόμων θα πρέπει να γίνουν από τους ενδιαφερόμενους, μέχρι τις 17 δεκεμβρίου αποκλειστικά στην πλατφόρμα της ιστοσελίδα. «οσο πιο γρήγορα υποβάλουν την αίτηση οι κληρονόμοι για τη χορήγηση των αναδρομικών ποσών, τόσο πιο γρήγορα θα πληρωθούν», δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό θέμα. Όλη η διαδικασία θα γίνει ηλεκτρονικά και χωρίς καμία αυτοπρόσωπη παρουσία. Στην αίτηση υπάρχει μόνο αναφορά σε εκεί θα βρουν την αίτηση για τις μειώσεις των νόμων 4051 και 4093. .ιστοσελίδα του εφκα για τους συνταξιούχους, προκειμένου να κάνουν αίτηση για να διεκδικήσουν τα αναδρομικά.

Από την τρίτη οι πληρωμές για προσωρινές συντάξεις. Αναρτήθηκαν τα ενιαία ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής. Ηλεκτρονική αίτηση συνταξιούχων στον εφκα για τις μειώσεις στην κύρια και επικουρική σύνταξη. Η αίτηση θα συνοδεύεται από ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωση, προκειμένου ο καθένας να παίρνει την ευθύνη όσων δηλώνει. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλατφόρμα θα ανοίξει σε περίπου 20 ημέρες.

Anadromika Deyterh Eykairia Gia Toys Klhronomoys Anoigei H Platforma Gia Dior8wseis Lifo
Anadromika Deyterh Eykairia Gia Toys Klhronomoys Anoigei H Platforma Gia Dior8wseis Lifo from www.lifo.gr
Επιπλέον, 626 αιτήσεις κληρονόμων τέως συνταξιούχων της ετε θα πληρωθούν την τετάρτη 10 φεβρουαρίου, λόγω ειδικής διαχείρισης (εξαίρεσης) που απαιτείται στις κρατήσεις υπέρ υγείας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από το μεσημέρι της τετάρτης 10 φεβρουαρίου, θα αναρτηθεί. Σε λειτουργία βρίσκεται από τον εφκα (efka.gov.gr) η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεως που αφορά στη διακοπή μειώσεων που έχουν εφαρμοστεί στην κύρια και την επικουρική σύνταξη. Παράταση παίρνει η υποβολή αιτήσεων για αναδρομικά κληρονόμων συνταξιούχων. Παράλληλα θα διεξάγεται και δειγματοληπτικός έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες εκκαθάρισης και. Η διαδικασία για τα αναδρομικά των κληρονόμων γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα www.efka.gov.gr. Αύριο δευτέρα 17 μάϊου θα καταβληθούν 9 εκατ. Από την τρίτη οι πληρωμές για προσωρινές συντάξεις.

Εφόσον διαθέτουν τα ζητούμενα πιστοποιητικά τα επισυνάπτουν ταυτόχρονα στην αίτησή τους.

Στην ηλεκτρονική αίτηση στον εφκα δεν υπάρχει πουθενά η δυνατότητα για διεκδίκηση αναδρομικών και δώρων. Παράλληλα θα διεξάγεται και δειγματοληπτικός έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες εκκαθάρισης και. Ηλεκτρονικά η αίτηση και τα δικαιολογητικά σε λειτουργία η εφαρμογή ηλεκτρονικών αιτήσεων. Σε λειτουργία βρίσκεται από τον εφκα (efka.gov.gr) η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεως που αφορά στη διακοπή μειώσεων που έχουν εφαρμοστεί στην κύρια και την επικουρική σύνταξη. Από την τρίτη οι πληρωμές για προσωρινές συντάξεις. Επιστροφές χρημάτων, «κλειδώνουν» όλοι οι συνταξιούχοι, ακόμα και αν παίρνουν 700 ευρώ σύνταξη. Η αίτηση θα συνοδεύεται από ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωση, προκειμένου ο καθένας να παίρνει την ευθύνη όσων δηλώνει. Αναρτήθηκαν τα ενιαία ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής. .ιστοσελίδα του εφκα για τους συνταξιούχους, προκειμένου να κάνουν αίτηση για να διεκδικήσουν τα αναδρομικά. Με αίτηση θα χορηγηθούν τα αναδρομικά κληρονόμων. Τα αναδρομικά θα καταβληθούν ανεξαρτήτως αν έχει μεταβιβαστεί ή όχι η σύνταξη του θανόντος. Εφόσον διαθέτουν τα ζητούμενα πιστοποιητικά τα επισυνάπτουν ταυτόχρονα στην αίτησή τους. Αναδρομικά από τις αντισυνταγματικές περικοπές του 2012 σε πάνω από 170.000 συντάξεις χηρείας, θα μοιραστούν τον δεκέμβριο οι κληρονόμοι τους.

Άνοιξε η πλατφόρμα για τα αναδρομικά των κληρονόμων! Στην ηλεκτρονική αίτηση στον εφκα δεν υπάρχει πουθενά η δυνατότητα για διεκδίκηση αναδρομικών και δώρων. Διαβάστε τον οδηγό ερωτήσεων και απαντήσεων για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να πάρουν ζεστά χρήμα από αναδρομικά μειώσεων, που κρίθηκαν τελεσίδικα. Από την τρίτη οι πληρωμές για προσωρινές συντάξεις. Τι καταβάλλεται από εφκα και οαεδ έως τις 12 μαρτίου.

Anoi3e H Platforma Gia Anadromika Klhronomwn Pro8esmia Ews 17 Dekembrioy Pws Ypobalete Aithsh Enothtes Koinwnia Real Gr
Anoi3e H Platforma Gia Anadromika Klhronomwn Pro8esmia Ews 17 Dekembrioy Pws Ypobalete Aithsh Enothtes Koinwnia Real Gr from media.real.gr
Οι αιτήσεις για τα αναδρομικά των κληρονόμων θα πρέπει να γίνουν από τους ενδιαφερόμενους, μέχρι τις 17 δεκεμβρίου αποκλειστικά στην πλατφόρμα της ιστοσελίδα. Στο πρώτο στάδιο κάθε ενήλικος δικαιούχος (η αίτηση για τους ανήλικους κληρονόμους υποβάλλεται από. Αναρτήθηκαν τα ενιαία ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής. Αναδρομικά από τις αντισυνταγματικές περικοπές του 2012 σε πάνω από 170.000 συντάξεις χηρείας, θα μοιραστούν τον δεκέμβριο οι κληρονόμοι τους. Η αίτηση θα συνοδεύεται από ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωση, προκειμένου ο καθένας να παίρνει την ευθύνη όσων δηλώνει. Άνοιξε η πλατφόρμα για τα αναδρομικά των κληρονόμων! Ηλεκτρονικά η αίτηση και τα δικαιολογητικά σε λειτουργία η εφαρμογή ηλεκτρονικών αιτήσεων. | η ανακοινωση του εφκα.

Ηλεκτρονικά η αίτηση και τα δικαιολογητικά σε λειτουργία η εφαρμογή ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Παράταση παίρνει η υποβολή αιτήσεων για αναδρομικά κληρονόμων συνταξιούχων. .ιστοσελίδα του εφκα για τους συνταξιούχους, προκειμένου να κάνουν αίτηση για να διεκδικήσουν τα αναδρομικά. Άνοιξε η πλατφόρμα για τα αναδρομικά των κληρονόμων! Το άρθρο εφκα αναδρομικα κληρονομων: «οσο πιο γρήγορα υποβάλουν την αίτηση οι κληρονόμοι για τη χορήγηση των αναδρομικών ποσών, τόσο πιο γρήγορα θα πληρωθούν», δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό θέμα. Ηλεκτρονική αίτηση συνταξιούχων στον εφκα για τις μειώσεις στην κύρια και επικουρική σύνταξη. Εφόσον διαθέτουν τα ζητούμενα πιστοποιητικά τα επισυνάπτουν ταυτόχρονα στην αίτησή τους. Οι απόστρατοι που δεν πήραν ούτε ένα ευρώ αναδρομικά ή πήραν ελάχιστα θα πρέπει να κάνουν αίτηση στην διεύθυνση στρατιωτικών συντάξεων του γενικού λογιστηρίου που υπάγεται πλέον στον εφκα. Ευρώ σε 18.020 δικαιούχους που αφορούν σε αναδρομικά κληρονόμων θανόντων συνταξιούχων από. Διαβάστε τον οδηγό ερωτήσεων και απαντήσεων για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να πάρουν ζεστά χρήμα από αναδρομικά μειώσεων, που κρίθηκαν τελεσίδικα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από το μεσημέρι της τετάρτης 10 φεβρουαρίου, θα αναρτηθεί. Αναδρομικά αναδρομικά κληρονόμων συντάξεις σύνταξη. Αφού γίνει και αυτή η επιλογή οι συνταξιούχοι μεταφέρονται σε εφαρμογή του.

Στο πρώτο στάδιο οι δικαιούχοι κληρονόμοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση με όλα τα αναγκαία στοιχεία μέχρι την δευτέρα 21/12/2020 (παράταση) αναδρομικα κληρονομων. Τα αναδρομικά θα καταβληθούν ανεξαρτήτως αν έχει μεταβιβαστεί ή όχι η σύνταξη του θανόντος.

Post a Comment

0 Comments